2016-11-17 22:09:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Most hallgasson inkább a szívére

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek napra számíthat. Egy fontos üggyel kapcsolatban határozottan képviseli az álláspontját, és ezzel sokak csodálatát kivívja. Ha egy magánéleti kérdésben várnak nyílt választ öntől, akkor is az egyenesség a célravezető.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bár kicsit szorong a sok feladattól, ami a munkahelyén vár önre, alaptalanok a félelmei. Abban biztos lehet, hogy amit ma kezd el, azt rövid időn belül tető alá tudja hozni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Próbálja megfékezni a türelmetlenségét! Minden sikerülhet, de most több időre van szüksége a feladatokhoz. A pénzügyi kérdéseket, a kényes témákat sem halogathatja örökké.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Igazán jó formában van. Egy kreatív ötletének nagy szerepe lehet a mai napon. Ossza meg a főnökeivel is a gondolatait és az esetleges aggodalmait is. Most megmutathatja, hogy mit tud. Ám fennáll a veszélye, hogy lelkesedésében túl sokat vállal, aminek csak a felével tud elkészülni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Délelőtt félreértések sorozatával kell számolnia, amelyeket elkerülhet, ha figyelmesen hallgatja a többieket, vagy még egyszer visszakérdez, ha nem értett meg valamit. Délután viszont a megbeszélések nagyon gyorsan lezajlanak, és még sikerrel is záródhatnak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nyugtalanság és bosszúság van a levegőben. Tegye végre félre a csip-csup problémáit, és ne bosszankodjon olyasmiken, amik felett nincs hatalma. Ha inkább olyasmivel foglalkozik, amire hatni is tud, sokkal elégedettebben fogja zárni ezt a mai napot. Az estéje is különleges lehet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
A munkájában sikeres lesz, ám vigyázzon, a túlzott akaratossága feszültséget kelthet a párkapcsolatában. Kerülje el a hatalmi harcokat! Kedves szavakkal sokkal jobban tud hatni a párjára…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma különösen jót tesz Önnek, ha mozog, és fizikai munkát végez. Ha már régóta tervez egy kisebb átalakítást a lakásban, vagy a kertben lennének feladatai, mára időzítse ezeket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A munka csak akkor érdekli, ha kiélheti a kreativitását, a rutinmunkákban hamar elfárad. Az üzleti életben nyugodtan vállalhat kisebb kockázatokat, mert kézben tudja tartani az irányítást. Délután hívja össze a barátait, és szervezzenek közös programot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most nem hoz jó döntést, ha csak az eszére hallgat - engedje szóhoz jutni a szívét is. A mai nap legyen a családjáé. Este vigyázzon, hogy nehogy nagyon beleélje magát egy vitába.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Talán türelmetlenné válik, és problémái lesznek azzal, ha várnia kell másokra, vagy alkalmazkodnia kell hozzájuk. Ha akar valamit, annak azonnal meg kell lennie. A legtöbb ember azonban nem olyan rugalmas, és nem olyan gyors, mint Ön.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nyugtalan lehet, és nagyon sürgeti a dolgokat. Ha valami közbejön, eléggé ingerültté válik. Mivel nem akar másokkal egyeztetni, legszívesebben egyedül dolgozna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: